Siirry pääsisältöön

Peruuta asiakkaan yhdistäminen

Kun asiakaskirjaukset yhdistetään, yhden asiakkaan tiedot yhdistetään toisen asiakkaan tietoihin ja yhdistetty asiakaskirjaus arkistoidaan.

Peruuta asiakkaan yhdistäminen:

  1. Etsi yhdistetty asiakaskirjaus Asiakkaat & eläimet -näkymästä käyttämällä Suodata-toimintoa ja valitsemalla Arkistoitu. Arkistoidut asiakkaat näkyvät yliviivattuina.

  2. Avaa asiakkaan sivu ja valitse Työkalut > Peruuta asiakkaan yhdistäminen. Peruuta asiakkaan kirjausten yhdistäminen -sivu avautuu. Kohteena oleva asiakaskirjaus -kohdassa olevat yhdistetyt tiedot palautetaan kohtaan Yhdistettävä asiakaskirjaus. Sivun oikeassa reunassa voit tarkastella kaikkia palautettavia tietoja.

  3. Valitse sivun oikeasta alakulmasta Erota ja Vahvista.

Katso myös

Vastasiko tämä kysymykseesi?