Voit määrittää hälytykset niin, että useat käyttäjät saavat samasta tehtävästä ilmoituksia, luomalla virtuaalinen käyttäjä ja pyytämällä asiaankuuluvia henkilöitä seuraamaan tätä käyttäjää. Tämän menetelmän avulla useat henkilöt voivat käyttää samoja ilmoituksia, ja sitä käytetään usein työryhmien toimintaan klinikalla.
virtuaalinen käyttäjä on käyttäjätili, jolla ei ole kirjautumistunnuksia. Sitä käytetään yleisenä henkilöstökäyttäjänä. Varaamattomat ajanvaraukset voidaan ajoittaa virtuaaliselle käyttäjälle, tai niitä voidaan käyttää tehtäväryhmille.
Saat lisätietoja käyttäjätilien luomisesta kohdasta Create and Manage User Accounts.
Luo virtuaalinen käyttäjä
Luo virtuaalinen käyttäjä seuraavasti:
Valitse vasemmasta yläkulmasta toimipisteen nimi ja siirry kohtaan Asetukset > Käyttäjät.
Valitse + Uusi käyttäjä -painike. Luo käyttäjä -valintaikkuna avautuu.
Syötä virtuaalisen käyttäjän nimi (esimerkiksi "Vastaanoton tehtävät" tai "Hoitajaryhmä").
Täytä vaaditut kentät.
Valitse Virtuaalinen käyttäjä -valintaruutu.
Valitse Tallenna.
Tilaa virtuaalisen käyttäjän tehtävät
Kaikkien käyttäjien, joiden pitää nähdä tehtävät ja saada ilmoitukset tietystä virtuaalisesta käyttäjästä, täytyy tilata kyseisen käyttäjän tehtävät. Toimi näin jokaisen yksittäisen käyttäjän kohdalla:
Valitse näytön vasemmasta alakulmasta nimesi ja valitse Omat tiedot.
Valitse Tehtävät-välilehti.
Valitse pen-painike Tehtävien asetukset -kohdan vierestä.
Lisää Tilatut käyttäjät -kenttään virtuaalinen käyttäjä, jota haluat seurata (esim. Vastaanoton tehtävät). Voit seurata täällä useita käyttäjiä.
Valitse Tallenna.
