Spring videre til hovedindholdet

Opret din egen brugerdefinerede visningstilstand

Afhængigt af indstillingerne for Afdeling kan du muligvis tilpasse layoutet på konsultationssiden ved at oprette din egen brugerdefinerede visningstilstand, så de mest relevante oplysninger er let tilgængelige. Den brugerdefinerede visningstilstand er kun synlig for dig.

  1. Gå til Aktiviteter. Under Konsultationer skal du vælge stetoskopknappen for enden af rækken for at åbne konsultationssiden.

  2. Åbn dialogboksen Opdater egen tilstand:

    • På siden for den gamle konsultation skal du vælge tandhjulsknappen til højre for visningsvælgeren og derefter vælge Rediger brugerdefineret visningstilstand.

    • På siden for den nye konsultation skal du vælge skydeknapikonet til højre for rullelisten med visninger.

  3. Vælg, hvilke sektioner der skal vises. Dialogboksen er forskellig på de to konsultationssider:

    • På siden for den gamle konsultation skal du vælge Åben, Lukket eller Skjult for hver sektion. Dialogboksen viser Aftaler, Konsultationsdetaljer, Kliniske noter, Diagnostik, Diagnose, Kliniske parametre, Patient - henviser, Kliniske tegn, Ydelser, Feedback til henvisende dyrlæge, Hjemsendelsesinstruks, Planlagte fremtidige handlinger og Behandlingsoversigt.

    • På siden for den nye konsultation skal du slå Synlig til eller fra for hver sektion. Dialogboksen viser Overblik, Kliniske noter, Patient - henviser, Ydelser, Kliniske parametre, Diagnoser, Diagnostik, Patientudskrivning og Næste trin. Diagnostik omfatter laboratorieundersøgelser og billeddiagnostik, og Patientudskrivning er sektionen med hjemsendelsesinstruktioner.

  4. På siden for den nye konsultation kan du trække sektionerne i håndtagene for at ændre rækkefølgen på konsultationssiden.

  5. Du kan eventuelt vælge Brug egen indstilling som standard for at bruge din egen tilstand som standard, når du åbner konsultationssiden.

  6. Vælg Gem for at gemme din egen brugerdefinerede tilstand.

  7. Når du har gemt:

    • På siden for den gamle konsultation skal du opdatere konsultationssiden. Din egen tilstand er nu tilgængelig i visningsvælgeren.

    • På siden for den nye konsultation ændres siden til Brugerdefineret visning. Kun de sektioner, du har slået til, vises.

Din egen visningstilstand ændrer kun, hvilke sektioner der vises. Den ændrer ikke filtrene eller kolonnerne i en sektion, f.eks. Type og Bruger i kliniske noter eller Kolonner i ydelser. Du kan læse mere om den nye konsultationsside i Oversigt over det nye konsultationsforløb.

Bemærk: På siden for den gamle konsultation kan du også hurtigt vise eller skjule sektioner med tandhjulsknappen til højre for visningsvælgeren uden at åbne dialogboksen. Disse hurtige ændringer gælder kun, indtil du genindlæser siden. Hvis du vil beholde en ændring, skal du åbne Opdater egen tilstand igen og gemme den.

Påkrævet: Indstillinger

Bemærk: Du får adgang til Indstillinger ved at vælge afdelingsnavnet øverst til venstre og derefter vælge Indstillinger i menuen, der åbnes. Bemærk, at Indstillinger kun er synlig for brugere med de nødvendige tilladelser. Hvis du ikke kan se Indstillinger, skal du kontakte din praksisadministrator for at få tjekket din adgang.

Indstillinger > Afdeling > Avancerede indstillinger for konsultation

  • Tillad brugere at oprette brugerdefineret visningstilstand: Når denne indstilling er aktiveret, kan brugerne oprette en brugerdefineret visningstilstand, som kun er synlig for dem.

Se også

Besvarede dette dit spørgsmål?