Spring videre til hovedindholdet

Rediger eller slet en Brugerdefineret Visningstilstand

Hvis du vil redigere eller slette en brugerdefineret visningstilstand, skal du vælge afdelingsnavn øverst til venstre. Derefter skal du gå til Indstillinger > Afdeling > Avancerede indstillinger for konsultation.

  • Rediger en brugerdefineret visningstilstand ved at vælge penneknappen i rækken med Vare under Visnings tilstande for at åbne dialogboksen Opret visningstilstand. Se Opret en Brugerdefineret Visningstilstand for oplysninger om definition af indstillinger for standard Visningstilstand.

  • Slet en brugerdefineret visningstilstand ved at vælge papirkurvsknappen i rækken med Vare under Visnings tilstande.

Se også

Besvarede dette dit spørgsmål?