Spring videre til hovedindholdet

Tilføj en ny mikrochip under en konsultation

Et mikrochipnummer tilføjes normalt, når en mikrochip implanteres under en konsultation. Du kan tilføje nummeret fra patientsiden for konsultationen, for én patient eller for flere patienter på én gang.

Mikrochip-dialogen åbner automatisk kun for honorar-ydelser, der har mikrochipning valgt i Speciel ydelse. Se Angiv og brug specielle ydelser.

Note: Den nye konsultationsside bliver udgivet i september 2026. Du kan skifte mellem versioner når som helst fra toppen af konsultationssiden. Denne artikel dækker, hvordan du tilføjer en ny mikrochip i begge.

Konsultationer med én patient

  1. På konsultationssiden, under Ydelser, skal du tilføje en mikrochipnings-ydelse. Når varen er tilføjet, åbner mikrochip-dialogen automatisk. Hvis dialogen ikke åbner, tjek mikrochip-indstillingerne.

  2. Tilføj mikrochipnummeret:

    • Ny konsultationsside: i feltet Mikrochip nummer.

    • Gammel konsultationsside: i feltet Mikrochip ID.

  3. Tilføj implantationsdatoen. Afhængigt af indstillingerne kan det være påkrævet.

    • Ny konsultationsside: i feltet Implantation date.

    • Gammel konsultationsside: i feltet Dato for mikrochipimplantation.

  4. Gem mikrochippen:

    • Ny konsultationsside: vælg Gem microchip.

    • Gammel konsultationsside: vælg Tilføj.

Konsultationer med flere patienter

Note: Konsultationer med flere patienter er endnu ikke tilgængelige på den nye konsultationsside. Hvis du arbejder i en konsultation med flere patienter, skal du skifte til den gamle version fra toppen af konsultationssiden.

  1. På konsultationssiden, under Ydelser, skal du tilføje en mikrochipnings-ydelse og vælge de patienter, du vil tilføje ydelsen for. Når ydelserne er tilføjet, åbner mikrochip-dialogen automatisk. Hvis dialogen ikke åbner, tjek mikrochip-indstillingerne.

  2. I felterne Mikrochip ID skal du tilføje mikrochipnumrene for patienterne.

  3. I felterne Dato for mikrochipimplantation kan du tilføje implantationsdatoen. Afhængigt af indstillingerne kan det være påkrævet.

  4. Vælg knappen Tilføj og afkrydsningsfeltet Gem som ny for hver patient.

  5. Vælg Gem.

Se også

Besvarede dette dit spørgsmål?