Hvornår klienter & patienter sammenlægges, flyttes data Fra En klient Til en anden, og Sammenlæg klientdata arkiveres.
Til Fjern klient-sammenlægning af en klient:
Find den sammenlagte klient i Klienter & Patienter-Overblik med Arkiveret-Filtre. Arkiverede klienter vises med gennemstregning.
På Klientside skal du vælge Værktøjer > Fjern klient-sammenlægning. Siden Opdel klientdata åbnes. De sammenlagte data Fra Målklientpost returneres til Klientpost der bliver flettet. På sidens Højre side kan Du kan få Overblik over alle de data, der bliver Tilbageført.
Vælg Fjern fletning i sidens nederste Højre hjørne, og Bekræft.
