Spring videre til hovedindholdet

Konfigurer opgavebeskeder til flere brugere

Du kan opsætte beskeder, så flere brugere får advarsler for den samme opgave, ved at oprette en virtuel bruger og få relevante personer til at følge denne bruger. Denne metode giver flere personer mulighed for at få adgang til de samme beskeder, hvilket ofte bruges til arbejdsgrupper på en klinik.

En virtuel bruger er en brugerkonto uden loginoplysninger, der bruges som generelt brugerkonto for generelt personale. Ufordelte aftaler kan planlægges til en virtuel bruger, eller de kan bruges til opgavegrupper.

For mere detaljerede oplysninger om oprettelse af brugerkonti, se artiklen Create and Manage User Accounts.

Opret en virtuel bruger

Følg disse trin for at oprette en virtuel bruger:

  1. Vælg afdelingsnavnet i øverste venstre hjørne, og gå derefter til Indstillinger > Brugere.

  2. Vælg knappen + Ny bruger. Dialogboksen Opret bruger åbnes.

  3. Indtast et navn til den virtuelle bruger (fx "Reception Tasks" eller "Nurse Group").

  4. Udfyld de påkrævede felter.

  5. Vælg afkrydsningsfeltet Virtuel bruger.

  6. Vælg Gem.

Abonnér på en virtuel brugers opgaver

Alle brugere, der skal kunne se opgaver og modtage beskeder for en bestemt virtuel bruger, skal abonnere på denne brugers opgaver. Følg disse trin for hver enkelt bruger:

  1. Vælg dit navn i nederste venstre hjørne af skærmen, og vælg derefter Min profil.

  2. Vælg fanen Opgaver.

  3. Vælg knappen pen ved siden af Opgave indstillinger.

  4. I feltet Tilmeldte brugere skal du tilføje den virtuelle bruger, du vil følge (fx Reception Tasks). Du kan følge flere brugere her.

  5. Vælg Gem.

Se også

Besvarede dette dit spørgsmål?