Spring videre til hovedindholdet

Tilpas din brugerprofil, og angiv dine personlige præferencer

Du kan redigere de indstillinger og valgmuligheder, der er angivet nedenfor, i din brugerprofil i Provet.

For at få adgang til dine brugerdetaljer skal du vælge konto-menuen og vælge Min profil.

Konto-menuen findes nederst i sidebaren og viser dit navn og din avatar. Hvis din organisation stadig bruger det tidligere layout, skal du i stedet vælge dit brugernavn i øverste højre hjørne. For at redigere oplysningerne i sektionerne skal du vælge blyant-ikonet ud for sektionens titel.

Personlige detaljer og profilbillede

Du kan ændre dit profilbillede i Provet og opdatere dine personlige oplysninger som navn, kontakt e-mail adresse og telefonnummer.

Rullemenuen Sprog indeholder alle sprog, som Provet i øjeblikket er tilgængeligt på. Hvis du vil ændre sproget i din brugergrænseflade i Provet, skal du vælge det ønskede sprog på listen. Bemærk, at sprogpræferencen også påvirker dato- og tidsformatet.

Du kan også gemme din underskrift i dine personlige detaljer. Underskriften kan tilføjes automatisk på udskrifter af vaccinationsattester eller bruges ved konsultationer i tilknyttede notater, kliniske noter og hjemsendelsesinstrukser skabeloner via en flettefelt.

Kodeord

Du kan ændre dit personlige kodeord, medmindre din klinik bruger en autorisationsintegration. I så fald skal du kontakte din lokale administrator for instruktioner til kodeord.

Forhindrer tidsaftaler udenfor vagtplan

Denne indstilling findes under sektionen med personlige detaljer. Når denne indstilling er valgt, kan der ikke bookes aftaler til dig uden for dine planlagte vagtperioder.

Foretrukne indstillinger

Du kan angive nogle præferencer for din kalender og Aktiviteter-visninger.

  • Vis slettede dyrlæger i filteret: Når den er valgt, indeholder listerne over dyrlæge og personale i aftaler og rapporter også brugere, der er blevet slettet. Slettede brugere vises på listen med gennemstregning.

  • Synligheden af brugere i aftalekalenderen og rapportfiltrene bestemmes af to hovedindstillinger: Hvis indstillingen 'Tillad andet personale som overvågende brugere' (findes i Indstillinger > Generel > Afdeling > Afdelingsindstilling) er aktiv, inkluderes brugere med rollen support staff sammen med dyrlæger som valgbare overvågende brugere til aftaler og konsultationer, og de vises i aftalekalenderen og rapportfiltrene (hvor filteret 'Veterinarians' er tilgængeligt i rapporter). Desuden, hvis en bruger har aktiveret sin personlige præference 'Vis slettede dyrlæger i filteret', bliver alle brugere med brugertypen ´veterinarian´ og ´support staff´ (Hvis andet personale er tilladt som overvågende brugere), som er blevet arkiveret, også synlige i disse lister/kolonner og filtre.

  • Tema: Du kan vælge det standardtema eller det tilgængelige tema til din Provet. Det tilgængelige tema har nogle visuelle forskelle i brugergrænsefladen, så det er nemmere at skelne mellem elementer, hvis det er nødvendigt.

  • Aktiviteter: I rullemenuen kan du vælge en af Daglige aktiviteter-siderne, som skal være din startside, når du logger ind i Provet. Valgmulighederne omfatter Triage, Mit arbejdsområde, Planlagte behandlinger, Laboratorie, Billeddiagnostik, Patienthenvisninger og Kalender. Læs mere om siderne under Patient care.

  • Husk valgte side: Når den er valgt, åbnes den seneste side, du havde åben, da du loggede ud af Provet, næste gang du logger ind. Denne indstilling tilsidesætter indstillingen for Aktiviteter.

  • Hukommelsensvarighed: Du kan angive i minutter, hvor længe den seneste side huskes. Hvis du f.eks. angiver varigheden som 10 minutter og logger ind igen efter 15 minutter, åbner siden fra den forrige session ikke længere (i stedet åbnes din standard Aktiviteter-side).

Widget indstillinger

Du kan vælge, om sektionerne med laboratorieanalyser og laboratorieforespørgsler skal inkluderes på din Aktiviteter-side.

Kalenderfunktioner

Du kan aktivere kalenderfunktioner for Provet's planlægninger og aftaler. Kalenderfunktioner gør det nemt at se dine kommende begivenheder fra en hvilken som helst enhed. Funktionerne eksporteres i iCalendar-formatet, som understøttes af alle større kalenderudbydere som Google Kalender, Outlook og iCal. For flere oplysninger, se 'Hvordan' i hjælpen i brugergrænsefladen.

Opgave indstillinger

Opgave-notifikationer vises i Provet brugergrænsefladen sammen med afkrydsningsknappen i den øverste menulinje, men du kan også vælge yderligere indstillinger for opgaver og opgave-notifikationer.

  • Send besked om opgaver via e-mail: Når den er valgt, modtager du opgave-notifikationer via e-mail.

  • Send reminder om forældede opgaver: Når den er valgt, modtager du en e-mail, når en opgave er ved at udløbe, hvis den forrige indstilling også er valgt. Der kan også sendes en SMS afhængigt af din kliniks opgaveindstillinger.

  • Underret med det samme om nye opgaver via email / SMS: Når den er valgt, modtager du en e-mail eller en sms (afhængigt af din e-mail-indstilling ovenfor og din kliniks opgaveindstillinger) med det samme, når en ny opgave bliver tildelt dig.

  • Tilmeldte brugere: I dette felt kan du vælge andre brugere, hvis opgaver du også ønsker at se i din opgaveliste i den øverste menulinje.

Notifikations indstillinger

Du kan vælge de hændelser, du vil have besked om, og om du vil have beskeden i Provet (klokke-knappen i den øverste menulinje) eller via SMS.

Tilgængelighedsstatus

Når du vælger Ikke tilgængelig, kan du angive start- og sluttidspunktet for, hvornår du ikke er tilgængelig, og tilføje en besked. Andre brugere kan se, at du ikke er tilgængelig, når de planlægger at tildele en opgave til dig, og du modtager ikke notifikationer i den periode, du ikke er tilgængelig.

Direkte printning med WebApp hardware bridge

Hvis direkte printning bruges i dit system, kan du muligvis selv vælge, om du vil aktivere direkte printning eller ej. For flere oplysninger om direkte printning skal du se Opsætning af One-Click Printing (ProPrint) til Windows.

Mobil app

Provet Mobil app kan være tilgængelig, hvis den er aktiveret i dit system. Følg instruktionerne på skærmen for at opsætte din adgang. For flere oplysninger, se Offline Mobile App.

Se også

Besvarede dette dit spørgsmål?