När kundinformation slås samman flyttas data från en kund till en annan, och informationen om den sammanslagna kunden arkiveras.
Så här separerar du en kund:
Leta upp den sammanslagna kunden i vyn Kunder & Patienter med filtret Arkiverad. Arkiverade kunder visas med genomstruken text.
På Kundsidan väljer du Verktyg > Separera kund. Sidan Separera kundregister öppnas. De sammanslagna uppgifterna från Kund för sammanslagning återförs till Kund att slå samman. På höger sida av sidan kan du Se alla data som kommer att omfattas av Återställning.
Välj Separera längst ned till höger på sidan och Bekräfta.
