Gå til hovedinnhold

Rediger eller slett en tagg

For å administrere tagger, velg avdelingsnavnet øverst til venstre, og gå deretter til Innstillinger > Lister & Maler > Tagger.

  • Hvis du vil redigere en eksisterende tagg, velg blyantknappen helt til slutt i raden for taggen.

  • Hvis du vil slette en tagg, velg søppeldunk-knappen helt til slutt i raden og bekreft.

Merknad: Når du sletter en tagg, fjernes den fra alle steder den er brukt. I stedet for å slette en tagg kan du også erstatte den med en annen ved å slå sammen taggen til en annen tagg.

Se også

Svarte dette på spørsmålet?