Gå til hovedinnhold

Vis oppgaver

For å se oppgavene dine, velg Oppgaver-ikonet i høyre sidepanel, og velg deretter Vis alle oppgaver-ikonet øverst i panelet. Hele oppgavelisten åpnes i Oppgaver-fanen. Som standard viser listen oppgaver som er tildelt deg. Du kan justere eller tømme filtrene — for eksempel tøm Tildelt bruker(e) — for å søke i hele oppgavelisten til klinikken din.

Søkealternativene i Oppgaver-fanen inkluderer:

  • Søk: Søk etter oppgaver ved hjelp av tekstsøk.

  • Bruker/Internavdeling i avdeling(er): Velg avdelingene du vil søke etter oppgaver i. Valgene som er tilgjengelige i listene Internavdeling(er) og Tildelt bruker(e) (se nedenfor) avhenger av de valgte avdelingene.

  • Tildelt bruker(e): Velg brukeren(e)s oppgaver du vil se. Brukerne som er aktive for de valgte avdelingene er tilgjengelige. Oppgavene til de valgte brukerne for den valgte internavdelingen vises. Hvis ingen internavdeling er valgt, vises alle oppgaver for brukeren(e).

  • Internavdeling(er): Velg internavdelingen du vil søke etter oppgaver fra. Internavdelingene for de valgte avdelingene er tilgjengelige.

  • Tidsfrist: Se oppgaver som er i ferd med å utløpe i det valgte antallet dager.

Du kan også filtrere listen med knappene under søkealternativene. Filtrer etter oppgavetype med Alle, Oppgave, Telefon, E-post, Laboratorium, Utkast journaloppføring og Annet, og etter status med Alle, Med stjerne, Ikke ferdig og Ferdig. Hvis du bare vil se oppgaver som er forbi tidsfristen, velg avmerkingsboksen Vis kun utløpte oppgaver.

Fra Kolonner kan du velge hvilke kolonner du vil inkludere i listen.

For å lagre søket ditt, valgte filtre og innstillinger for kolonnens synlighet, slik at de samme alternativene brukes neste gang du viser oppgavelisten, velg tannhjulknappen > Lagre filtre. Samme meny har Oppdater tabell, Tilbakestill filtre og Skjul filtre.

For å markere en oppgave som viktig, velg stjernen i kolonnen Med stjerne. Oppgaver med stjerne kan deretter filtreres med knappen Med stjerne.

For å se når brukere er tilgjengelige, velg Brukertilgjengelighet øverst på siden.

For å redigere eller slette en oppgave, velg penn- eller søppelbøttknappen på oppgavelinjen.

Se også

Svarte dette på spørsmålet?