Hvis du vil redigere en intern egendefinert visningsmodus på en side for konsultasjon, velg knappen Innstillinger ved siden av rullegardinlisten Egendefinert visning, og velg Rediger egendefinert visningsmodus.
Du kan også raskt velge Vis eller Skjul for seksjoner fra den samme knappen for Innstillinger, uten å åpne dialogboksen. Disse hurtigendringene gjelder bare til du laster inn siden på nytt. Hvis du vil beholde en endring, åpner du Oppdater egen modus på nytt og velger lagre.
Eksempel:
I dette eksempelet er Egendefinert visning valgt på en side for konsultasjon. Statusen for seksjonene Pasienthenvisninger og Journaloppføringer er satt til «åpnet», mens Konsultasjonsdetaljer er satt til «stengt». Alle andre seksjoner er satt til «skjult».
