Gå til hovedinnhold

Rediger eller slett en egendefinert visningsmodus

For å redigere eller slette en egendefinert visningsmodus, velg avdelingsnavnet øverst til venstre, og gå deretter til Innstillinger > Avdeling > Avanserte konsultasjonsinnstillinger .

  • For å redigere en egendefinert visningsmodus, velg pennknappen på elementraden under Visningsmoduser for å åpne dialogen Opprett visningsmodus . Se Opprett en egendefinert visningsmodus for å definere standard visningsmodus-innstillinger.

  • For å slette en egendefinert visningsmodus, velg søppelbøtteknappen på elementraden under Visningsmoduser .

Se også

Svarte dette på spørsmålet?