Gå til hovedinnhold

Rediger eller slett en egendefinert visningsmodus

Velg Avdelingsnavn øverst til venstre for å redigere eller slette en egendefinert visningsmodus. Da går du til Innstillinger > Avdeling > Avanserte konsultasjonsinnstillinger.

  • Rediger en egendefinert visningsmodus ved å velge knappen med pennikonet i elementraden under Visningsmoduser. Da åpnes dialogboksen Opprett visningsmodus. Se Opprett en egendefinert visningsmodus for informasjon om hvordan du definerer innstillinger for standard visningsmodus.

  • Slett en egendefinert visningsmodus ved å velge knappen med søppelbøtteikonet i elementraden under Visningsmoduser.

Se også

Svarte dette på spørsmålet?