Gå til hovedinnhold

Fjern sammenslåing av Kunder

Når kundeoppføringer slås sammen, slås data fra én kunde sammen med en annen. Sammenslått kundeinformasjon arkiveres.

Slik bruker du kommandoen Fjern sammenslåing av kunde:

  1. Finn den sammenslåtte kunden i Kunder & Pasienter ved å bruke filteret Arkivert. Kunder med status Arkivert vises med gjennomstreking.

  2. På Kundeside velg Verktøy > Fjern sammenslåing av kunde. Siden Fjern sammenslåing av kundeinformasjon åpnes. De sammenslåtte dataene fra Mål kundepost returneres til Kundeoppføring som skal slås sammen. På høyre side av siden kan du se alle dataene som vil bli Reversert.

  3. Velg Fjern sammenslåing nederst til høyre på siden, og bekreft.

Se også

Svarte dette på spørsmålet?