Hvis du vil redigere din egen brugerdefinerede visningstilstand på en side med en konsultation, skal du vælge knappen Indstillinger ud for rullemenuen Brugerdefineret visning og vælge Rediger brugerdefineret visningstilstand.
Du kan også hurtigt vise eller gemme sektioner fra den samme knap til Indstillinger uden at åbne dialogboksen. Disse hurtige ændringer gælder kun, indtil du genindlæser siden. Hvis du vil Behold en Ændre, skal du åbne Opdater egen tilstand igen og vælge gem.
Eksempel:
I dette eksempel er Brugerdefineret visning valgt på en side med en konsultation. Sektionerne Patient - henviser og Kliniske noter er indstillet til 'Åben', mens Konsultationsdetaljer er indstillet til 'Lukket'. Sektioner, der ikke er nævnt, er indstillet til 'Skjult'.
