Spring videre til hovedindholdet

Rediger eller slet en brugerdefineret visningstilstand

For at redigere eller slette en brugerdefineret visningstilstand skal du vælge afdelingsnavnet i øverste venstre hjørne og derefter gå til Indstillinger > Afdeling > Avancerede indstillinger for konsultation .

  • For at redigere en brugerdefineret visningstilstand skal du vælge pen-knappen på vare-rækken under Visnings tilstande for at åbne dialogboksen Opret visningstilstand . Hvis du vil definere standardindstillinger for visningstilstanden, se Opret en brugerdefineret visningstilstand .

  • For at slette en brugerdefineret visningstilstand skal du vælge papirkurv-knappen på vare-rækken under Visnings tilstande .

Se også

Besvarede dette dit spørgsmål?