Spring videre til hovedindholdet

Arkiver en patient

Arkivering af en patient fjerner patienten fra Lister med status aktiv uden at slette patientens journal permanent. Du kan stadig finde og få adgang til patienter, der er arkiveret, senere efter behov. En patient arkiveres automatisk, når en dødsdato angives under Død i patientoplysningerne.

Hvis en speciel ydelse, f.eks. aflivning, bruges, arkiveres patienten også automatisk, når honoraret er tilføjet.

Hvis en patient skal slettes permanent fra Provet, kan du se artiklen Rediger, Arkiver og Slet en Klient, da den tilknyttede Klient også skal slettes.

Patienter arkiveres én ad gangen. Hvis du vil arkivere alle Klientens patienter på én gang, skal du i stedet arkivere Klient — alle patienter, der er forbundet med Klienten, arkiveres samtidig. Se trinnene i Rediger, Arkiver og Slet en Klient.

Sådan arkiverer du manuelt en patient:

  1. Find den patient, du vil arkivere, i Klienter & Patienter-Overblik. Søg efter patienten.

  2. På Patientside skal du vælge penneknappen ud for sektionen Patientoplysninger.

  3. Vælg indstillingen Arkiveret på siden med patientoplysninger.

Du kan finde alle patienter, der er arkiveret, på fanen Klienter & Patienter ved hjælp af Arkiveret-Filtre. Hvis du vil se en bestemt Klients arkiverede patienter, skal du gå til siden for den pågældende Klient og vælge Arkiveret-Filtre under Paienter. Afhængigt af indstillingerne for Afdeling kan arkiverede patienter også være inkluderet i super-søgeresultater.

Se også

Besvarede dette dit spørgsmål?