Du kanske vill arkivera en enhet, till exempel om enheten har lagts ner och du inte vill fortsätta betala för den. För att arkivera enheter behöver du behörigheter som administratör.
Observera att när en enhet har arkiverats är det inte längre möjligt att registrera betalningar på fakturor för enheten. Enhetens alla kunder och patienter arkiveras också. Därför bör du se till att alla utestående fakturor, hälsoplaner, konsultationer och bokade tider är avgjorda och bestämma vad du vill göra med kunderna innan du arkiverar en enhet. Du kan till exempel överföra kunderna till en annan enhet genom att exportera listan med kund och patient, ändra kundernas hemklinik, och importera dem tillbaka till en annan enhet. För att exportera och importera kunder går du till Inställningar > Import & Export > Export och Importera från fil.
Arkivera enhet
Välj enhetens namn längst upp till vänster och gå sedan till Inställningar > Organisation > fliken enhet.
Välj papperskorgen längst ut i raden för enheten.
Välj Arkivera för att bekräfta.
Återställ en arkiverad enhet
Välj enhetens namn längst upp till vänster och gå sedan till Inställningar > Organisation > fliken enhet.
Använd filtret Arkiverad för att hitta den enhet du vill återställa.
Välj knappen med en cirkulär pil längst ut i raden för enheten.
Välj Återställ för att bekräfta.
