Gå til hovedinnhold

Arkiver en avdeling

Du kan ønske å arkivere en avdeling, for eksempel hvis avdelingen er lagt ned og du ikke vil fortsette å betale for den. For å arkivere avdelinger trenger du administrator-tillatelser.

Merk at når en avdeling er arkivert, er det ikke lenger mulig å registrere betalinger på fakturaer for avdelingen. Alle kunder og pasienter tilknyttet avdelingen er også arkivert. Sørg derfor for at alle utestående fakturaer, helseplaner, konsultasjoner og timeavtaler er oppgjort, og bestem hva du skal gjøre med kunder før du arkiverer en avdeling. Du kan for eksempel overføre kundene til en annen avdeling ved å eksportere liste over kunder og pasienter, endre kundens hjemavdelingslokasjon og importere dem tilbake til en annen avdeling. For å eksportere og importere kunder, gå til Innstillinger > Import & Eksport > Eksport og Importer fra fil.

Arkiver en avdeling

  1. Velg avdelingsnavnet øverst til venstre, og gå deretter til Innstillinger > Organisasjon > Avdelinger-fanen.

  2. Velg søppelboks-ikonet på slutten av avdelingsraden.

  3. Velg Arkiver for å bekrefte.

Gjenopprett en arkivert avdeling

  1. Velg avdelingsnavnet øverst til venstre, og gå deretter til Innstillinger > Organisasjon > Avdelinger-fanen.

  2. Bruk filteret Arkivert og finn avdelingen du vil gjenopprette.

  3. Velg knappen med sirkulær pil på slutten av avdelingsraden.

  4. Velg Gjenopprett for å bekrefte.

Se også

Svarte dette på spørsmålet?