Gå til hovedinnhold

Rediger eller slett en diagnose

Du kan endre eller fjerne en diagnose som allerede er lagt til i en konsultasjon. Diagnosen redigeres på konsultasjonssiden, fra diagnoseraden.

Avhengig av innstillingene, kan du også ha mulighet til å endre eller slette diagnosen etter at konsultasjonsfakturaen er ferdigstilt.

På konsultasjonssiden velger du blyantknappen på slutten av diagnoseraden. Dialogen Diagnose åpnes.

  • For å endre diagnosen, endre informasjonen og velg Lagose.
    ​

  • For å fjerne diagnosen, velg Slett.

Hvis endring ikke er tillatt, kan du legge til en ny diagnose på pasientsiden og koble den til den aktuelle konsultasjonen.

Se også

Svarte dette på spørsmålet?