En egendefinert visningsmodus viser delene på en konsultasjonsside som åpne, lukkede eller skjulte, basert på innstillingene som er definert for den visningsmodusen.
Merk: Den nye konsultasjonssiden slippes fra 16. september 2026. Den blir standardside for konsultasjoner 28. september 2026, og den gamle konsultasjonssiden er planlagt å avvikles i oktober 2026. Inntil da kan du bytte mellom de to versjonene øverst på konsultasjonssiden. Denne artikkelen dekker begge versjonene.
Før du kan bruke en egendefinert visningsmodus, må funksjonen være slått på for avdelingen i klinikken.
Velg avdelingsnavnet øverst til venstre, og velg deretter Innstillinger.
Gå til Generelt > Avdeling > Avanserte konsultasjonsinnstillinger.
Velg Tillat brukere å opprette egendefinert visningsmodus.
For å åpne en konsultasjonsside, velg Oversikt i venstre sidepanel. Under Aktive konsultasjoner velger du stetoskopknappen helt til høyre i raden. Avhengig av organisasjonen din åpnes enten den gamle eller den nye konsultasjonssiden. Følg trinnene nedenfor for den versjonen du ser.
På den gamle konsultasjonssiden
Hvis konsultasjonssiden åpnes i den nye versjonen, velg Tilbake til gammel versjon først.
På raden med Konsultasjon, velg tannhjulknappen til høyre for Verktøy.
I menyen som åpnes, velg Rediger egendefinert visningsmodus.
På den nye konsultasjonssiden
Velg Standard visning øverst til høyre på siden.
I nedtrekkslisten velger du Egendefinert visning.
Velg filterknappen ved siden av Standard visning for å velge hvilke deler som skal være synlige, og eventuelt angi dette som din standardvisning.
