Gå til hovedinnhold

Se en konsultasjonsside med en egendefinert visningsmodus

En egendefinert visningsmodus viser seksjonene på en konsultasjonsside som åpnet, stengt eller skjult, basert på innstillingene som er definert for visningsmodusen.

Merknad: Provet har to konsultasjonssider mens den nye siden innføres. Fremgangsmåten for begge sidene finner du nedenfor.

Før du kan bruke en egendefinert visningsmodus, må funksjonen aktiveres for avdelingen din.

Slik aktiverer du funksjonen:

  1. Velg knappen med klinikkens navn øverst til Venstre i sidepanelet for å åpne avdelingsvelgeren, og velg deretter Innstillinger fra listen.
    ​

  2. Gå til Generelt > Avdeling > Avanserte konsultasjonsinnstillinger.
    ​

  3. Velg Tillat brukere å opprette egendefinert visningsmodus.

For å åpne en konsultasjonsside velger du Oversikt i Venstre sidepanel. Under Aktive konsultasjoner velger du stetoskopknappen på slutten av raden. Avhengig av organisasjonen din åpnes enten den gamle eller den nye konsultasjonssiden. Følg fremgangsmåten nedenfor for versjonen du ser.

Rediger en egendefinert visningsmodus på den gamle konsultasjonssiden

Hvis konsultasjonssiden åpnes i den nye versjonen, velger du først Tilbake til gammel versjon.

  1. På raden med overskriften Konsultasjon velger du tannhjulknappen til Høyre for Verktøy.
    ​

  2. Velg Rediger egendefinert visningsmodus i menyen som åpnes.

Endre visningsmodusen på den nye konsultasjonssiden

På den nye konsultasjonssiden bestemmer visningsmodusen hvilke deler av siden som vises.

Slik endrer du visningsmodusen:

  1. Øverst til Høyre på konsultasjonssiden velger du rullegardinlisten for visning. Listen viser navnet på visningsmodusen som er i bruk, for eksempel Standardvisning.
    ​

  2. Velg visningsmodusen du vil bruke.

Listen inneholder Standardvisning, Egendefinert visning og visningsmodusene som er opprettet for avdelingen din.

Konsultasjonssiden viser delene i visningsmodusen du valgte.

Konfigurer din egendefinerte visning på den nye konsultasjonssiden

Egendefinert visning er din egen visningsmodus. Det er bare du som ser den. Du kan velge hvilke deler den skal vise, og i hvilken rekkefølge.

Slik konfigurerer du Egendefinert visning:

  1. Øverst til Høyre på konsultasjonssiden velger du glidebryterknappen til Høyre for rullegardinlisten for visning. Dialogboksen Oppdater egen modus åpnes.
    ​

  2. Slå bryteren Synlig på eller av for hver del.
    ​

  3. Hvis du vil endre rekkefølgen på delene, drar du en del etter håndtaket først på raden.
    ​

  4. Hvis du vil bruke Egendefinert visning som standardvisning, velger du avkrysningsboksen Bruk egen modus som standardmodus.
    ​

  5. Velg Lagre.

Konsultasjonssiden endres til Egendefinert visning. Bare delene du slo på, vises.

Se også

Svarte dette på spørsmålet?