Noen ganger blir konsultasjonsutkast opprettet ved en feil, og må slettes. Du kan slette et konsultasjonsutkast hvis du har påkrevd tillatelser. Når du sletter et konsultasjonsutkast, fjernes det og alt som er knyttet til det.
Merknad: Den nye siden for konsultasjon lanseres i løpet av september 2026. Du kan bytte mellom versjoner når som helst fra toppen av siden for konsultasjon. Denne artikkelen forklarer hvordan du sletter et konsultasjonsutkast i begge.
Slik sletter du et konsultasjonsutkast:
På siden for konsultasjon velger du Slett konsultasjon:
Ny konsultasjon-side: Velg knappen med tre prikker øverst til høyre, og velg deretter Slett konsultasjon.
Gammel konsultasjon-side: Velg Verktøy > Slett konsultasjon.
I dialogboksen Slett utkast konsultasjon velger du Slett.
