Siirry pääsisältöön

Arkistoi toimipiste

Haluat ehkä arkistoida toimipisteen, esimerkiksi jos toimipiste on lopetettu eikä sitä haluta enää maksaa. Toimipisteiden arkistointiin tarvitaan ylläpitäjän oikeudet.

Huomaa, että kun toimipiste on arkistoitu, sille ei ole enää mahdollista kirjata maksusuorituksia laskuille. Myös kaikki toimipisteen asiakkaat ja eläimet arkistoidaan. Varmista siksi ennen toimipisteen arkistointia, että kaikki avoimet laskut, terveyssuunnitelmat, käynnit ja ajanvaraukset ovat ratkaistu ja päätä, mitä asiakkaiden kanssa tehdään. Esimerkiksi voit siirtää asiakkaat toiseen toimipisteeseen viemällä asiakkaan ja eläimen luettelon, muuttamalla asiakkaiden toimipisteen (kotitoimipisteen) ja tuomalla tiedot takaisin toiseen toimipisteeseen. Viedäksesi ja tuodaksesi asiakkaat käy kohdassa Asetukset > Tuo ja vie > Vie ja Tuonti tiedostosta.

Arkistoi toimipiste

  1. Valitse toimipisteen nimi vasemmasta yläkulmasta ja siirry sitten kohtaan Asetukset > Organisaatio > Toimipisteet-välilehti.

  2. Valitse rivin lopusta roskakorin kuvake.

  3. Valitse Arkistoi vahvistaaksesi.

Palauta arkistoitu toimipiste

  1. Valitse toimipisteen nimi vasemmasta yläkulmasta ja siirry sitten kohtaan Asetukset > Organisaatio > Toimipisteet-välilehti.

  2. Etsi toimipiste, jonka haluat palauttaa käyttämällä Arkistoitu-suodatinta.

  3. Valitse rivin lopusta pyöreä nuoli -painike.

  4. Valitse Palauta vahvistaaksesi.

Katso myös

Vastasiko tämä kysymykseesi?