Voit muuttaa tai poistaa diagnoosin, joka on jo lisätty käynnille. Diagnoosia muokataan käynnin sivulla diagnoosirivin kohdalla.
Asetusten mukaan voit mahdollisesti myös muokata tai poistaa diagnoosin sen jälkeen, kun käynnin lasku on viimeistelty.
Avaa käynnin sivulla diagnoosirivin lopussa kynä-painike. Diagnoosi-ikkuna avautuu.
Jos haluat muuttaa diagnoosia, muokkaa tietoja ja valitse Tallenna.
Jos haluat poistaa diagnoosin, valitse Poista.
Jos muokkaaminen ei ole sallittu, voit lisätä uuden diagnoosin potilaan sivulle ja liittää sen kyseiseen käyntiin.
