Spring videre til hovedindholdet

Erstat OAuth-legitimationsoplysningerne for en integration

Erstat OAuth-klientlegitimationsoplysningerne for en integration, når din integrationspartner beder dig om det, eller hvis du mener, at legitimationsoplysningerne ikke længere er sikre. Du erstatter legitimationsoplysningerne ved at slette applikationen i Provet og tilføje den igen.

Tjek, hvem der administrerer integrationen

Før du erstatter OAuth-legitimationsoplysningerne for en integration, skal du tjekke, hvem der administrerer integrationen:

  • Integration administreret af Provet: Din Klinik behøver ikke at gøre noget.

  • Integration administreret af en partner: Kontakt integrationspartneren først. Partneren bekræfter, Hvis der er brug for ny legitimationsoplysninger, og aftaler tidspunktet med dig.

  • Integration, som din Klinik selv har tilføjet: Du kan selv erstatte legitimationsoplysningerne. Følg trinnene nedenfor.

Erstat OAuth-legitimationsoplysningerne i Provet

Du erstatter OAuth-legitimationsoplysningerne for en integration i OpenAPI Access. Sletter du applikationen, stopper integrationen straks. Integration fungerer igen, når du har tilføjet applikationen igen, og partneren har angivet de ny legitimationsoplysninger.

Sådan erstatter du OAuth-legitimationsoplysningerne:

  1. Gå til Indstillinger > Integrationer > OpenAPI Access.

  2. Slet den eksisterende applikation.

  3. Vælg Tilføj app, og vælg den samme integration.

  4. Hvis integrationen er brugt på mere end en Afdeling, skal du aktivere den igen i hver Afdeling.

En ny OAuth-nøgle sendes automatisk til integrationspartneren for integrationer, der understøtter dette. Provet viser ikke OAuth-nøglen i ny form, og du behøver ikke sende den til nogen.

Hvis du tror, at OAuth-legitimationsoplysningerne er blevet lækket

Hvis du tror, at OAuth-legitimationsoplysningerne for en integration ikke længere er sikre, skal du slette applikationen i OpenAPI Access Enkelt gang. Vent ikke på integrationspartneren. Derefter skal du Kontakt Provet support på support@provet.com. Tilføj kun applikationen igen, når Support eller din partner bekræfter, at det er sikkert.

Besvarede dette dit spørgsmål?