Du vil muligvis arkivere en afdeling, for eksempel hvis afdelingen er lukket, og du ikke ønsker at fortsætte med at betale for den. For at arkivere afdelinger skal du have administratorrettigheder.
Bemærk, at når en afdeling er blevet arkiveret, er det ikke længere muligt at registrere betalinger på fakturaer for afdelingen. Alle klienter og paienter tilknyttet afdelingen bliver også arkiveret. Sørg derfor for, at alle uafklarede fakturaer, sundhedsprogrammer, konsultationer og Kalender er afregnet, og beslut hvad der skal ske med klienterne, før du arkiverer en afdeling. Du kan for eksempel overføre klienterne til en anden afdeling ved at eksportere klient- og patientlisten, ændre klienternes Afdeling for hjemmeklinik og importere dem tilbage til en anden afdeling. For at eksportere og importere klienter skal du gå til Indstillinger > Importer & Eksporter > Eksporter og Importér fra fil.
Arkiver en Afdeling
Vælg afdelingsnavnet i øverste venstre hjørne, og gå derefter til Indstillinger > Virksomhed > fanen Afdelinger.
Vælg skraldespandsikonet i slutningen af rækken for afdelingen.
Vælg Arkiver for at bekræfte.
Gendan en arkiveret Afdeling
Vælg afdelingsnavnet i øverste venstre hjørne, og gå derefter til Indstillinger > Virksomhed > fanen Afdelinger.
Brug filteret Arkiveret til at finde den afdeling, du vil gendanne.
Vælg knappen med den cirkulære pil i slutningen af rækken for afdelingen.
Vælg Gendan for at bekræfte.
