Du kan oprette, redigere, arkivere og gendanne bruger-konti for at give brugere godkendt og sikker adgang til Provet. Bruger-konti styrer adgang til funktioner, definerer arbejdsroller og håndterer niveauer for brugerrettigheder. Det anbefales, at alle brugere har en unik konto med personlige loginoplysninger.
Bemærk, at du skal have administratorrettigheder for at oprette og slette bruger-konti.
Opret eller Rediger en bruger-konto
For at se og administrere brugere skal du gå til Settings > Users > Users. Åbn Settings ved at vælge afdelingsnavnet øverst til venstre.
Du kan søge efter brugere i søgefeltet eller filtrere brugere efter afdeling, tillad gruppe, personale gruppe eller tidspunktet for sidste login. Brug filterknapperne til at se Active, Virtual eller Archived brugere.
For at redigere en eksisterende bruger-konto skal du vælge blyantknappen for enden af brugerens række.
For at oprette en ny bruger-konto skal du vælge + New user.
Udfyld de påkrævede og øvrige relevante oplysninger:
First name og Last name: Disse oplysninger er påkrævede.
Email: Dette er påkrævet. E-mailen bruges til loginoplysninger, afsendelse af kodeord generations links og til at besvare supporttickets. Det anbefales, at e-mailadressen er aktiv, og at brugeren har adgang til den. Desuden besvares supporttickets på denne e-mailadresse.
Vælg Send password generation link to user's email for at give brugeren mulighed for at angive sit kodeord, eller vælg Set password manually og tilføj et kodeord til brugeren selv.
ID number: Brugerens identifikationsnummer fra et identitets bevis.
Title: Brugerens titel.
Phone number: Feltet skal enten være tomt eller indeholde et komplet telefonnummer inkl. '+' og landekode.
Veterinarian ID: Autorisations-id-nummeret for veterinærbrugere.
Prescriber ID: Hvis relevant, brugerens ordinerendes ID-nummer, som giver tilladelse til at ordinere medicin.
SQP: Feltet gælder kun for klinikker i Storbritannien og styres af en funktionstilstand. Vælg denne mulighed for ikke-veterinærbrugere, der har brug for at oprette medicine refills. Når dette felt er aktiveret for en bruger, fungerer det som en anden valideringskontrol (efter tilladelsen til refill), som giver brugeren mulighed for at refill'e medicin, der er klassificeret som POM-VPS, NFA-VPS, AVM-GSL eller OTC. Bemærk: For brugere med arbejdsrollen Veterinarian har SQP-feltet ingen effekt på refill-adfærd. Veterinærer med tilladelsen til refill kan refill'e alle lægemidler uanset SQP-status.
Initials: Disse oplysninger er påkrævede.
Contact details: Yderligere kontaktoplysninger.
Default permission group: Denne oplysning er påkrævet. Tillad gruppen definerer, hvilke funktioner og funktioner brugeren har tilladelse til at bruge. Fire tillad grupper er tilgængelige som standard, og der kan oprettes yderligere tilpassede brugerstyringsgrupper.
Clinic location specific permissions. Hvis der bruges flere afdelinger, kan du tildele forskellige tilladelser til forskellige afdelinger for brugeren.
Personnel group: Du kan vælge en personale gruppe til brugeren. De tilgængelige grupper kan oprettes i Settings > Users > Personnel groups.
Work role: Denne oplysning er påkrævet. Vælg brugerens primære arbejdsrolle:
Veterinarian: Veterinarian-brugere kan bruges til aftaleindstillinger og kan være ansvarlige medarbejdere for konsultationer og individuelle fakturarække.
Support staff: Support staff er tilgængelige for de samme ansvarsområder som veterinærer, hvis indstillingen Tillad andet personale som overvågende brugere for afdelingen er aktiveret.
Administrative: Administrative brugere er klinikadministratorer, bogholdere og andre administrative medarbejdere, som ikke håndterer aftaler og konsultationer.
Technical: Denne rolle bruges til særlige tilfælde, hvor der er behov for en bruger til klinik-skærme, for eksempel når Provet calendar eller en anden side står med konstant visning på en TV-skærm i et lokale. Disse brugere er ikke synlige i kalenderen og håndterer ikke konsultationer.
Virtual user: En virtuel bruger er en bruger-konto uden loginoplysninger og bruges som en generel personalebruger, hvor ikke-tildelte aftaler kan planlægges.
Areas of expertise: For veterinærbrugere kan du tilføje oplysninger, der beskriver brugerens ekspertiseområder. Disse oplysninger vises i Kalenderen for aftaler for at hjælpe med planlægning af aftaler.
Qualifications: Du kan tilføje brugerens kvalifikationer, fx akkreditering DVM eller VMD.
Active clinic locations: Hvis der bruges flere afdelinger, kan du aktivere bruger-kontoen i alle afdelinger eller kun i udvalgte afdelinger.
Home clinic location: Du kan tilføje en hjemmeafdeling for brugeren.
Show laboratories widget: Når den er valgt, vises laboratorium-widgets som standard på brugerens Dashboard-side. Brugere kan også aktivere eller deaktivere widgets i deres egne indstillinger for profil.
Enable account expiration: Når den er valgt, slettes bruger-kontoen automatisk efter den angivne udløbsdato.
Employee number: I dette felt kan du fx tilføje et medarbejdernummer, som bruges af HR-integrationer.
Default filters: Hvis du vælger Copy filters, kopieres de filtre, der er valgt på forskellige sider, fra den bruger, du er logget ind som, til den nye bruger, du opretter. Hvis du vælger Default filters, bruges standardfiltre, som er angivet i systemet, for den nye bruger. Bemærk, at du ikke kan ændre dette valg, efter du har gemt bruger-kontoen, men brugere kan også gemme egne filtre på forskellige sider.
Arkiver og gendan bruger-konti
Mange abonnementfunktioner faktureres baseret på antallet af brugere, så det anbefales, at du rutinemæssigt tjekker og opdaterer din aktive brugerliste for at sikre, at alle konti er aktuelle og gyldige.
For at fjerne en brugers adgang kan du arkivere deres konto. Vælg til dette formål papirkurvknappen på brugerens række og bekræft handlingen. Arkiverede bruger-konti slettes ikke fuldt ud, men flyttes til Archived-listen på Users-siden.
For at gendanne en arkiveret bruger-konto skal du gå til Archived-listen, vælge blyantknappen på brugerens række og gemme brugeren for at aktivere kontoen.
