Skærmen til behandlingsskema er tilgængelig med en betalt plan. Skærmen viser de planlagte behandlinger, der er tilføjet til patienterne i din Provet. Skærmen er skrivebeskyttet og opdateres hvert 90. sekund. Alle handlinger skal udføres enten i Provet eller via Provet mobil app.
Vælg afdelingsnavnet øverst til venstre, og gå derefter til Indstillinger > Skærme.
Højreklik på linket under Brug denne URL til skærmene, og åbn det i et separat vindue eller en fane. Hvis du vil kunne teste din skærmopsætning, skal du åbne linket i et inkognito-vindue. Du bruger pin-koden på skærmen i trin 5 til at forbinde din skærmkonfiguration med den skærm eller TV, som du vil bruge som dit digitale whiteboard.
Vælg Tilføj ny skærm > Behandlingsskema.
Tilføj et navn til din skærm.
I feltet Forbind skærm med PIN-kode skal du tilføje pin-koden fra siden, du åbnede i trin 2.
Vælg skærmretning: Landskab eller Portræt.
Vælg Informationsgrad for din skærm. Indstillingen 'Kondenseret' viser færre patientoplysninger og alle behandlingsydelser på én enkelt tidslinje. Indstillingen 'Detaljeret' viser flere patientoplysninger og forskellige behandlingsydelser på forskellige tidslinjer. Indstillingen 'Maks patienter' passer det maksimale antal patienter på skærmen med mindre information pr. patient.
Hvis du vil bruge Mørk tilstand til skærmen, skal du vælge Planlagt og angive start- og sluttid for den mørke tilstand. For eksempel kan du vælge at bruge mørk tilstand om natten i et venteområde. Hvis du ikke vil bruge mørk tilstand, skal du vælge Afbrudt.
Under Vis muligheder:
Vælg de konsultations type r, du vil vise (ambulant, indlagt, hjemmebesøg, udkørsel). Bemærk, at mindst én konsultations type skal være valgt.
Angiv patient sorteringsorden.
Vælg hvilke aftale/konsultations status ser der skal inkluderes (aktiv, ankommet, klar til fakturering).
Under Filtre efter kan du vælge filtre for at se bestemte arter, lokationer eller patient Bur/Box. Hvis du bruger både filtre for lokationer og patient Bur/Box, skal du vælge indstillingen Betingelse:
OG: Patienter i både de valgte lokationer og Bur/Box vises.
ELLER: Patienter i enten de valgte lokationer eller Bur/Box (ikke nødvendigvis begge) vises.
Under Andre muligheder kan du vælge, om du vil vise klientens efternavn, patientens navn og vigtige bemærkninger på dashboard-skærmen.
Vælg Gem for at aktivere din skærmkonfiguration.
