Spring videre til hovedindholdet

Annuller en sundhedsplan-abonnementsordning

Denne artikel forklarer, hvordan du annullerer et sundhedsplan-abonnement i Provet. Du kan annullere et abonnement fra siden Sundhedsplan. Du lærer, hvordan du finder abonnementet på siden Sundhedsplan, annullerer abonnementet og genererer en annulleringsfaktura, hvis det er nødvendigt.

  1. På siden Fakturering > Sundhedsplan (sidens navn kan være anderledes i din Provet) skal du finde det abonnement, du vil redigere.

  2. Vælg øje-knappen i slutningen af rækken for abonnementet for at åbne abonnementssiden.

  3. I nederste højre hjørne på abonnementssiden skal du vælge Værktøjer > Annuller abonnement. Du kan også starte med at redigere abonnementsstatus.

  4. I dialogboksen Annuller abonnement skal du vælge begrundelse for aflysning og tilføje eventuelle valgfrie noter.

  5. Hvis du vil generere en annulleringsfaktura, skal du vælge afkrydsningsfeltet Opret annulleringsfaktura. Dette afkrydsningsfelt er kun tilgængeligt, hvis indstillingen for virksomheden Brug annulleringsfakturaer for sundhedsplan er slået til. Standard annulleringsgebyret, der er angivet i indstillingerne, vises i feltet Annulleringsgebyr, men du kan ændre det. Alle færdiggjorte abonnementsbetalinger samt værdien af brugte varer vises også og bruges til at beregne den samlede sum for annulleringsfakturaen.

  6. Vælg Annuller abonnement. Der genereres en kontantsalgsfaktura for annulleringen.

Hvad sker der med en sundhedsplan, når en patient arkiveres

Hvis en patient arkiveres eller markeres som død, og de har et aktivt sundhedsplan-abonnement, vises en advarselsdialog, hvor du bliver bedt om at gennemgå patientens kommende aftaler, påmindelser og sundhedsplaner, før du kan fortsætte.

Når patienten markeres som Arkiveret eller Død direkte på patientens oplysninger, vises dialogen med det samme. Når patienten arkiveres, fordi der er tilføjet en special procedure (aflivning) til en konsultation, bliver patienten arkiveret på det tidspunkt, men dialogen vises først, når du fortsætter til faktureringen.

Hvis patienten senere gendannes, afhænger det af indstillingen for afdeling Genaktiver sundhedsplaner, når patienten er gendannet, om sundhedsplanen bliver aktiv igen. Hvis denne indstilling er slået fra, forbliver sundhedsplanen annulleret, selv efter at patienten er gendannet.

Se også

Besvarede dette dit spørgsmål?