Spring videre til hovedindholdet

Rediger eller slet en diagnose

Du kan ændre eller fjerne en diagnose, der allerede er tilføjet til en konsultation. Diagnosen redigeres på konsultationssiden, ud fra rækken for diagnosen.

Afhængigt af indstillingerne, kan du også muligvis redigere eller slette diagnosen, efter at fakturaen for konsultation er blevet afsluttet.

På konsultationssiden skal du vælge blyantknappen i slutningen af rækken for diagnosen. Dialogen Diagnose åbnes.

  • For at ændre diagnosen skal du rediger detaljerne og vælge Gem.
    ​

  • For at fjerne diagnosen skal du vælge Slet.

Hvis redigering ikke er tilladt, kan du tilføje en ny diagnose på patientsiden og knytte den til den relevante konsultation.

Se også

Besvarede dette dit spørgsmål?