Spring videre til hovedindholdet

Se en konsultationsside ved hjælp af en brugerdefineret visningstilstand

En brugerdefineret visningstilstand viser sektionerne på en konsultationsside som enten åbne, lukkede eller skjulte – afhængigt af de indstillinger, der er defineret for den visningstilstand.

Note: Den nye konsultationsside udgives fra 16. september 2026. Den bliver standardsiden for konsultationer den 28. september 2026, og den gamle konsultationsside er planlagt til at blive udfaset i oktober 2026. Indtil da kan du skifte mellem de to versioner fra toppen af konsultationssiden. Denne artikel dækker begge versioner.

Før du kan bruge en brugerdefineret visningstilstand, skal funktionen være slået til for din afdeling.

  1. Vælg afdelingsnavnet i øverste venstre hjørne, og vælg derefter Indstillinger.

  2. Gå til Generel > Afdeling > Avancerede indstillinger for konsultation.

  3. Vælg Tillad brugere at oprette brugerdefineret visningstilstand.

For at åbne en konsultationsside skal du i panelet i venstre side vælge Aktiviteter. Under Konsultationer skal du vælge stetoskopknappen for enden af rækken. Afhængigt af din virksomhed åbner dette enten den gamle eller den nye konsultationsside. Følg trinnene nedenfor for den version, du ser.

På den gamle konsultationsside

Hvis konsultationssiden åbner i den nye version, skal du først vælge Annuller til gammel version.

  1. På overskriftsrækken Konsultation skal du vælge tandhjulsikonet til højre for Værktøjer.

  2. I menuen, der åbnes, skal du vælge Rediger brugerdefineret visningstilstand.

På den nye konsultationsside

  1. Vælg Standard view i øverste højre hjørne af siden.

  2. Vælg Brugerdefineret visning i rullemenuen.

  3. Vælg filterknappen ved siden af Standard view for at vælge, hvilke sektioner der er synlige, og angiv dette som din standardvisning, hvis det ønskes.

Se også

Besvarede dette dit spørgsmål?