Spring videre til hovedindholdet

Overblik over en konsultationsside ved hjælp af en Brugerdefineret visningstilstand

En Brugerdefineret visningstilstand viser sektionerne på en konsultationsside som Åben, Lukket eller Skjult ud fra de indstillinger, der er angivet for visningstilstanden.

Notat: Provet har to konsultationssider, mens den nye bliver introduceret. Trinnene for begge sider findes nedenfor.

Før du kan bruge en Brugerdefineret visningstilstand, skal funktionen aktiveres for din afdeling.

Sådan aktiverer du funktionen:

  1. Vælg knappen med Klinik-navnet øverst til venstre i det venstre sidepanel for at åbne afdelingsvælgeren, og vælg derefter Indstillinger på listen.
    ​

  2. Gå til Generel > Afdeling > Avancerede indstillinger for konsultation.
    ​

  3. Vælg Tillad brugere at oprette brugerdefineret visningstilstand.

Hvis du vil åbne en konsultationsside, skal du vælge Aktiviteter i det venstre sidepanel. Under Konsultationer skal du vælge stetoskopknappen sidst i rækken. Afhængigt af din virksomhed åbnes enten den gamle eller den nye konsultationsside. Følg trinnene nedenfor for den version, du ser.

Rediger en Brugerdefineret visningstilstand på den gamle konsultationsside

Hvis konsultationssiden åbnes i den nye version, skal du først vælge Annuller til gammel version.

  1. På rækken med overskriften Konsultation skal du vælge tandhjulsknappen til højre for Værktøjer.
    ​

  2. Vælg Rediger brugerdefineret visningstilstand i den menu, der åbnes.

Ændre visningstilstanden på den nye konsultationsside

På den nye konsultationsside bestemmer visningstilstanden, hvilke sektioner på siden der vises.

Sådan ændrer du visningstilstanden:

  1. Øverst til højre på konsultationssiden skal du vælge rullelisten med overblik. Listen viser navnet på den anvendte visningstilstand, f.eks. Standard Overblik.
    ​

  2. Vælg den visningstilstand, du vil bruge.

Listen indeholder Standard Overblik, Brugerdefineret visning og de visnings tilstande, der er oprettet for din afdeling.

Konsultationssiden viser sektionerne fra den visningstilstand, du valgte.

Angiv din Brugerdefinerede visning på den nye konsultationsside

Brugerdefineret visning er din visningstilstand Egne. Det er kun dig, der kan se den. Du kan vælge, hvilke sektioner den viser, og i hvilken rækkefølge.

Sådan angiver du Brugerdefineret visning:

  1. Øverst til højre på konsultationssiden skal du vælge skydeknappen til højre for rullelisten med overblik. Dialogboksen Opdater egen tilstand åbnes.
    ​

  2. Slå Synlig-kontakten til eller fra for hver sektion.
    ​

  3. Hvis du vil ændre rækkefølgen af sektionerne, skal du trække en sektion i håndtaget først på rækken.
    ​

  4. Hvis du vil gøre Brugerdefineret visning til dit standardoverblik, skal du vælge afkrydsningsfeltet Brug Egne Tilstand som standard.
    ​

  5. Vælg Gem.

Konsultationssiden skifter til Brugerdefineret visning. Kun de sektioner, du har slået til, vises.

Se også

Besvarede dette dit spørgsmål?