Nogle gange bliver konsultationskladder oprettet ved en fejl, og de skal derfor slettes. Du kan slet en konsultationskladde, hvis du har de påkrævet tilladelser. Når du sletter en konsultationskladde, fjernes den og alt, der er knyttet til den.
Note: Siden for ny konsultation bliver udgivet i løbet af september 2026. Du kan skifte mellem versioner når som helst fra toppen af konsultationssiden. Denne artikel beskriver, hvordan du sletter en konsultationskladde i begge versioner.
Slet en konsultationskladde:
På konsultationssiden skal du vælge Slet konsultation:
Ny konsultationsside: Vælg knappen med tre prikker øverst til højre, og vælg derefter Slet konsultation.
Gammel konsultationsside: Vælg Værktøjer > Slet konsultation.
I dialogen Slet konsultationskladde skal du vælge Slet.
